31 mars 2010

Nya tyger

Idag kom det ett paket med tyger och tråd med posten från MG-tyger, det var riktigt snabb leverans för jag gjorde beställningen i måndags eftermiddag. Jag tror att jag ska sy en mössa till mig själv i det mönstrade tyget.




30 mars 2010

Trollmössor och halsdukar

Jag har sytt mössor och halsduk i trolltygerna till mina trollungar. Hannes har fått grön mössa och haklapp som jag också har tänkt använda som halsduk och Evelin har fått röd mössa och grön halsduk. Jag vet att halsdukarna oftast kallas dreggelscarf men eftersom Evelin är för stor för att dregla så använder vi den bara som halsduk och det passar den jättebra till. På halsduken och haklappen är det svart fleece på baksidan.



29 mars 2010

Namnband


I förra veckan kom namnbanden från Mina Namnband, dom kom över en vecka före beräknadleveransdatumet som jag fick när jag beställde. Så här fin blir det när jag syr fast den i overlocksömmen, visst ser det proffsigt ut ;-)

Vimplar i långa rader



För någon vecka sedan sydde jag vimplar till Evelins rum, dom har ännu inte kommit upp på väggen men det kommer väl. Det var väldigt enkelt att sy men en hel del "pilljobb" dom blev klara. Helt plötsligt blev behovet av skärmatta och kniv väldigt stort för hur fort hade det inte gått att klippa/skära ut bitarna om jag hade haft det. Jag gjorde tre vimplar i varje tyg så det är totalt 9 vimplar och bomullssnedslån som jag har satt ihop dom med är drygt 2 meter lång. Alla tre tygerna kommer från IKEA's barnsligserie.

26 mars 2010

Mina tyger

Här kommer bilder på några av de tyger jag har hemma, det är interlock från Mjukatyger och passar jättebra till mössor.

Multistjärnor

Regnbågsrandigt

Olivgröna troll

Röda troll

Välkommen till min syblogg!

Nu är det dags för mig att starta en syblogg eftersom mitt syintresse har blivit så stort, min vanliga blogg finns här http://tinni78.blogspot.com/. Jag började få upp intresset för att sy i höstas och har gjort en del saker nu under vinter som ni kan se här.

Namnet på mitt "märke" är tinni och det är min hund Tindras smeknamn men också det användarnamn som jag har använt på Internet de senaste 6-7 åren.

Det är flera som har frågat om jag syr på beställning och nu har jag bestämt att jag kommer sy mössor på beställning. Jag kommer efter hand att lägga ut bilder på de tyger jag har hemma. Vill du göra en beställning är det bara att kontakta mig på marina@wesstrom.se.

//Marina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...