30 september 2011

Vuxenmössor till barnloppisen

Visst det är ju barnloppis jag ska stå på imorgon men en och annan vuxen kommer det väl också;). De här baggymössorna i vuxenstorlek (56-58) kommer alltså finnas att köpa på Österledskyrkan här i Karlskoga kl 10-13 imorgon.

Om man inte kan komma till Österledskyrkan imorgon går det givetvis bra att beställa.


29 september 2011

Tygförrådet ökar

Så har tygförrådet ökat lite igen, det är så svårt att låta bli att köpa hem alla fina tyger som finns just nu. Man vet ju aldirg när dom kommer ta slut så man kan ju inte vänta för länge heller.

Alla nya tyger ligger under Mjuka tyger-sidan.



28 september 2011

Tre små mobilfodral...

... skulle gå på loppisen ut i Österledskyrkan. Nu på lördag 1 oktober kl 10-13 kommer dom vara där tillsammans med mig (om ingen köper dem innan ;)).

Mobilfodralen passar iPhone 4 (och 3) med skal på och mindre telefoner. Fodralet är 9,5 cm brett och 14,5 cm högt.


27 september 2011

Mössor till nästan hela familjen

Idag levererade jag mössor till nästan en hel familj, pappan blev utan. Vuxenmössan är baggy modell och barnmössorna är i vanlig modell.

Jag fick en riktig anhopning med beställningar i slutet av förra veckan men ikväll ska jag nog få det sista klart.

26 september 2011

Äpple till ett äpple

Nu stämmer inte rubriken riktigt för fodralet är till en HTC och inte en iPhone, men jag tyckte den var lite fyndig.

Jag håller just nu på att sy upp några mobilfodral inför loppisen på lördag och om dom blir kvar lägger jag ut dem i min Epla-butik.


25 september 2011

Grön och orange börs

Nu har det varit lite börs-fronten ett tag men nu är det ju mösstider så då får man hinna med det istället :-). Mina uppsydda börser finns i min Epla-butik, men självklart går det bra att beställa också i andra tyger eller med den andra bågen (alla på Epla just nu har lilla bågen).

Börsern på bilden är med den lite större bågen, dom sydde jag på beställning i augusti.



22 september 2011

Lila blommor på mössa

Om jag inte redan hade haft en klänning i det här tyget hade jag valt det till min nya mössa. Istället är den här till salu, storlek 56-58 baggy vuxenmössa.

Edit: Mössan är redan såld men jag har mer kvar av tyger, så jag kan sy fler på beställning.




21 september 2011

Mobilfodral med ugglor

Visst är det praktiskt med mobilfodral, det här sydde jag i somras. Fodralet är 10 cm brett och precis lagom stort för en iPhone med skal. Jag har tänkt att sy upp några och lägga ut i min Epla-butik.


20 september 2011

Mössa med namntryck

Det är inte det lättaste att få till bra bokstavstryck, det här är mitt andra försök. Svårigheterna är att få bokstäverna jämna på bredden och att få färgen att täcka. Hannes är iaf nöjd över sin fordonsmössa och det är ju huvudsaken ;).





19 september 2011

Svampmössa till E

Jag var ju tvungen att provsy i det nya svamptyget från Tyskland, det var jättefin kvalité på alla tygerna.

Sådana här mössor med bokstav på syr jag på beställning, den här bokstaven är 7,5 cm hög och det går också att få med 5 cm hög bokstav.







18 september 2011

Sista dagen med 10% rabatt på mössor

Idag är det sista dagen med 10% rabatt på alla mössor, det gäller både uppsydda mössor som finns i butiken (rabatten dras av manuellt) och beställningsmössor. Skicka beställningen till mig via mail marina@wesstrom.se

Mössan på bilden sydde jag som en välkommen till världen present, tyvärr är det här tyget slut nu.

17 september 2011

Tinni syr på Epla

Nu har jag öppnat butik på Epla! Än så länge ligger bara mina uppsydda börser där, men jag ska fylla på med mer. Jag har inte bestämt mig ännu om den ska få ersätta butiken här i bloggen eller om jag ska ha båda.

Klicka på bilden för att komma direkt till min butik!

15 september 2011

Erbjudande på mössor

Just nu lämnar jag 10% på alla mössor som beställs senast söndag 18/9. Det gäller även mössorna som finns i Butiken (rabatten dras av manuellt). Tygerna som finns att välja bland ligger på mjuka tyger-sidan. Vissa tyger har jag bara lite kvar av så det gäller att hålla sig framme om man vill få favorittyget ;-).

14 september 2011

Broderad namnscarf

Jag borde använda brodyrdelen på min symaskin oftare men jag glömmer nästan bort att jag har den.

Den här scarfen sydde/broderade jag någon gång på försommaren på beställning.


13 september 2011

Syrummet svämmar snart över

Det blir nog snart en översvämning i syrummet av tyg, jag har kommit in i ett riktigt köp stimm :-). Så nu får ni se till att beställa mössor och annat smått och gott så jag kan få plats med ännu mer när det är dags för Syfestivalen i början av november :-). Alla tyger som kommer hem finns under mjuka tyger-fliken.





12 september 2011

Gubben har fått en mössa

Efter si så där 1½ års väntan har äntligen min man fått en hemsydd mössa, det är med tygval är ju inte alltid lätt. Kravet för att han skulle få den vara att han skulle ställa upp i bloggen, så han modellen är inte direkt frivillig.

Den här mössan är i baggymodell i storlek 56-58 plus, alltså lite större än en vanligt 56-58 men inte 60-62 (behövs det verkligen så stora mössor?).

Missa nu inte tävlingen på Facebook-sidan där man kan vinna en sådan här mössa, tävlingen avslutas på onsdag kl 20.00. http://facebook.com/tinnisyr

11 september 2011

Sminkfodral, mobilfodral och pixibokväska

För 2 veckor sedan fick jag något av men specialbeställning, det skulle vara ett klämfodral som det skulle passa att ha smink i. Så jag förlängde ett mobilfodral efter måttet på den längsta pennan och använde ett annat mellanlägg. I samma beställning ingick även ett mobilfodral och en pixibokväska.







9 september 2011

Tävla om en baggymössa på Facebook

Nu är det dags för tävling igen på Facebook-sidan, den här gången är det en baggymössa som lottas ut. Klicka på bilden för att komma till sidan.

7 september 2011

Baggy eller inte baggy

Dagens fundering är baggy eller inte baggy, det är dags att börja sy nya mössor till nästa loppis och då är frågan vilken modell jag ska välja. Det är lika svårt som vilka tyger och vilka storlekar jag ska sy i...

Nästa gång jag ska stå på loppis är det barnloppis på Österledskyrkan här i Karlskoga den 1 oktober. Som vanligt går det bra att beställa mössor eller annat som jag tar med mig till dit.



5 september 2011

Nya visitkort

Äntligen har min visitkort från förra omgången börjat sina så jag har fått hem nya fina. Jag har lagt till adressen till Facebook-sidan och tagit bort den mörka bakgrunden på de nya.


Elefanter på rad på napphållare

Här om dagen fick jag hem ett nytt band till napphållare med elefanter på. Annars brukar jag ha dubbelt band på napphållarna men det här var så fint på baksidan, så det är bara dubbelt vid namnlappen.


4 september 2011

Lila blommor till hösten

Nu när hösten börjar komma är det ju dags att förnya garderoben igen. Först in av det hemsydda i min garderob är den här klänningen i lila med blommor på. Det är samma modell som min pippirandiga klänning men jag har förlängt armarna så att dom blev trekvartslånga.

Det superfina tyget har jag köpt från JNY Design, men det är upptryckt av Gekko och mönstret är gjort av Malin - Skapat av mig.

3 september 2011

Återbruksjeans

Min son Hannes hade lite byxbrist före sommaren så jag fixade ett par nya muddjeans till honom av mina gamla jeans. Finns det något bättre och billigare än återbruk?! Men jag är alldeles för dålig på att komma på vad man ska återbruka.

Jag gillar verkligen den här modellen på byxor, förutom att dom sitter bra på så blir det ju så lång användningstid. Hannes fick ett par jeans när han fyllde 1 år i januari och han kan ha dem fortfarande 8 månader senare. Dessutom behövs det inte så mycket tyg till den här modellen eftersom det är sömmar vid knät och besparing bak, då kan man ju klippa ut på bredden.






1 september 2011

ABCD på armbågs

Evelin har döpt t-shirts till armbågs och shorts till armbågsbyxor :-). Den här armbågströjan sydde jag precis före semestern för det var lite brist på fina sådana i garderoben. Typiskt nog så syns det inte så mycket av tröjan, det är ju en nackdel med långt hår :-).

Det fina bokstavtyget men små bilder har jag köpt hos Kameleont Design, mönstret på tyget är ritat av duktiga Johanna Ahlard.




Påfyllt i butiken

Nu har jag fyllt på i Butiken med det som blev kvar efter loppisen i söndags. Där finns allt som jag har för omgående leverans, det går självklart bra att handla från butiken tillsammans med andra saker som jag syr på beställning.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...