30 augusti 2012

En romantisk uggla

Är inte den här ugglan romantisk?! Det tycket i alla fall jag, det är det gammelrosa och blommorna som gör det. Det var första gången jag använde dessa tyger.

28 augusti 2012

Mössa på

Augusti är inte ens slut och det är redan höst... Idag hade t.o.m barnen mössa på sig, men jag har inte börjat ännu även om det var nära att jag tog pannband på kvällspromenaden igår.

Det här tyget är ekologiskt och kommer från Znok design, jag tycker det är jätte snyggt som vuxenmössa.

26 augusti 2012

Darling babyset

Det var länge sedan jag sydde ett mössa/dreglisset till nyfödd i nya tyger. Så i veckan föddes första setet i darlingtyget (det heter så). Storleken på mina nyföddmössor är 36-38 och den här dregglisen är något mindre än dom ja brukar sy.

23 augusti 2012

Erbjudande på mössor

Nu när hösten står för dörren är det dags för ett erbjudande på mössor, köp fler spara mer :-). Tygerna som det finns att välja mellan finns här. Det gäller både uppsydda mössor och på beställning, även mössor med monster och applikation (stjärna/hjärta/bokstav). Prislistan finns här.
 
Kontaka mig på: marina@wesstrom.se
 

21 augusti 2012

Nya visitkort

Idag kom mina nya visitkort, lite förnyade med en annan bild den här gången. När jag ändå var i farten beställde jag 500 st, dom ska nog räcka ett tag :).

Nu på lördag den 25 augusti ska jag vara med på storloppis och familjedag på Lunedet utanför Karlskoga, det är kl 11-16. Jag hoppas att det kommer många besökare dit.

19 augusti 2012

Ett äpple om dagen

Ett äpple om dagen är precis vad det här tyget heter :). Det blev en fräsch sommart-shirt till dottern som har blivit flitigt använd i sommar. Hoppas bara att det går att få ut lite mer sommar av det här året :).

15 augusti 2012

Nyheter och påminnelse om tävlingen

Ni som gillar Tinni syr på Facebook har ju redan sett nyheterna men nu får även ni bloggläsare se alla nya djur som har kommit på mobilfodralen.

Jag vill också passa på att påminna er om tävlingen på Facebooksidan där man kan vinna ett sådant här, den avslutas imorgon kl 21.00. Det är så kul att så många vill vara med hittills, men det finns ju plats för fler :-).



Dessa tre fodral är till salu om någon är intresserad av dem, jag syr även dessa djur på beställning i andra tyger. Tygerna jag har hemma finns under fliken vävda tyger. Mobilfodralen passar iPhone och telefoner i liknande storlek.




13 augusti 2012

Tävling på Facebooksidan

Du har väl hittat till Tinni syrs Facebooksida? Där på går det just nu en tävling om ett mobilfodral med djur på, tävlingen avslutas på torsdag 16/8 kl 21.00. Här på bilden syns också en av nyheterna, nämligen grodan. Välkomna att delta!

http://facebook.com/tinnisyr




5 augusti 2012

Röd/turkos uggla

Jag måste ju variera mig när jag gör ugglor, den här gången blev det en röd/turkos :). Jag gjorde en liknande men med kroppen i bleksvart jeanstyg för någon vecka sedan men den hann jag sälja innan fotografering.

Det här mobilfodralet är till salu, passar iPhone eller andra telefoner i samma storlek eller mindre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...