25 september 2012

Coola vespor

Vissa tyger blir man lite mer kär i än andra, det här är ett sånt. Jag hade inte tänkt att barnen skulle få några nya höstmössor men jag kunde inte motstå den här mössan till Hannes. Även han blev väldigt nöjd, han vill gärna ha mössor även inomhus och den här har han haft på sig ikväll :).

2 kommentarer:

 1. Det är så roligt att se vad du syr! Jag gillar också vespatyget, hade önskat det fanns i fler färger och färgkombinationer! Över lag tycker önskar jag att det fanns fler roliga barntyger i stretch. Jag ser ju att du har en del gamla samlade tyger i ditt lager, vilka affärer brukar du handla tyg ifrån? Finns det något ställe som är riktigt billigt? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag gillar alla de 4 färgkombinationer som vesporna finns i, det var svårt att välja en favorit. Jag tycker faktiskt tvärtom ang. roliga barntyger i stretch, det finns så många fina så jag har svårt att begränsa mig ;-). Billiga tyger är det ju tyvärr ont om, dessa kommer från Tygfabriken och kostar 120 kr/meter vilket är okej pris tycker jag. Övriga ställen som jag köper tyger från står i länklistan till höger i bloggen.
   //Marina

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...