18 oktober 2010

Japanska flickor blev kalaskläder

Alla tyger fastnar man inte för direkt och det här tyget med japanska flickor var ett sådant, som tur var så hann jag upptäcka det innan jag gjorde beställning från Stoff & Stil senast. Dessutom uppskattades tyget mycket av Evelin som skulle sy något till i det, hon frågade flera gånger efter sitt tjejtyg innan det var klart. Kläderna blev kalaskläder eftersom Evelin hade dom för första gången på sitt 3-årskalas.

Mönstret på klänningen är "mitt vanliga" t-shirt-mönster från Ottobre 3/2010 som är omgjort med inspiration från en Me&I-klänning. Tights-mönstret är från Ottobre 6/2009, det samma som jag sydde pyjamasbyxer i för ett tag sedan men den här gången har jag sytt dom mycket smalare och är det förlängt eftersom det inte är mudd på dem.

Allt material till setet kommer från Stoff & Stil och för ovanlighetens skull kom jag ihåg att sy in namnlappen i sömmen.4 kommentarer:

 1. Sötnos! Jag har nog inte heller upptäckt det tyget riktigt men vad fint det blev som tunika!

  SvaraRadera
 2. Japp, det tyget var ju super. Vissa tyger måste jag se uppsytt innan jag fattar grejen, ha! Söt liten tjej, verkligen kalasfin!

  SvaraRadera
 3. Så fin hon är i det! Härlig färg på byxorna!!

  SvaraRadera
 4. Riktigt snyggt, jag har det där tyget på hyllan, kanske dags att ta fram saxen!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...