26 maj 2011

Klänning av minimalt med tyg

Ibland blir det lite tokigt när man beställer tyg och det blev det när jag beställde till den här klänningen, jag beräknade på tok för lite tyg eftersom jag glömde bort att det var väldigt smalt.. Men ändå lyckades jag få till klänningen till Evelin även om den blev lite kortare och med mindre rynkning än vad jag hade tänkt från början. Längden går det faktiska att göra någonting åt för jag kan köpa mer tyg och lägga till en längd till.

Nu har inte den här klänningen blivit använd ännu och när Evelin provade den hann jag inte ta kort på henne. Däremot bjuder jag på en lite annorlunda livebild, klänningen ser ju ut att vara uppskattad iaf ;-). Så här ser det ofta ut när jag försöker ta kort på något, det är någon annan som vill ha uppmärksamhet också. En annan lite kul grej Evelin gör är att rada upp saker på golvet och säger att hon ska ta kort på dem :-).

Åter till klänningen, tyget kommer från Stoff & Stil och är seerucker rutor i cerise/vit och röd/cerise. Mönstret på singoallan kommer från Ulla Welinders bok men jag har lagt till rynkningarna på det.1 kommentar:

  1. Hej! Vilken söt modell på klänning!
    Jo, jag undrar, hur lång tid tog det för dig att få dina namnlappar? Har också beställt och är så sugen på att få mina :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...