4 januari 2012

En tygberoendes bekännelse

Hej jag heter Marina och är tygberoende, jag har alltid haft en förkärlek till tyger gått och suktat i tygaffärer eller surfat runt på tygsidor men inte vetat vad jag ska göra med det. För 2 år sedan började jag sy och fick då äntligen en anledning att köpa fina tyger. De första 1,5 året gick ganska bra och tyginköpen var ganska kontrollerade. Men så efter semestern i somras var det som att en bro brast, jag kunde inte kontrollera mig mer... Jag kan inte motstå ett enda fint tyg längre, jag bara undrar när dagen ska komma när jag inte kommer in i syrummet längre för att det är helt fullt med tyg...

Men tygerna gör mig lycklig och så länge dom gör det så kommer jag fortsätta handla och visst gör jag något av alla fina tyger om än inte riktigt i samma takt som jag köper nya :-).

För att göra allt ännu värre för mig kan jag nu köpa fina tyger på "hemma plan", numera finns nämligen en tygåterförsäljare här i Karlskoga. Live Home har tagit in några av Gekkos fina tyger som Malin Ramberg har designat. Så idag flyttade det in dots i två olika färgsättningar hos mig. Nu måste jag bara komma på vad jag ska sy av dem ocksåm det kanske får bli något fint till mig själv :-).

3 kommentarer:

 1. Känner igen mig... jag har samma "problem" fast för mig gäller det pärlor :).
  Syr du kläder till större bar åxå? Storlek 146/152? Vad skulle en kjol i den storleken kosta?
  Mvh // Helena

  SvaraRadera
 2. Också jag känner igen mig! Det är nästan som julafton då jag öppnar mina tygpaket.
  Jag tror du har många medsystrar..

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att man inte är ensam :-).

  Helena: Tyvärr syr jag inte kläder i större en stl. 116

  //Marina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...