23 maj 2010

Kortärmad body i djungeln

Äntligen visar jag något annat än mössor och dregglisar här i bloggen, som jag skrev i förra inlägget har jag även sytt kläder men dom ligger halvfärdiga. Iförrgår kväll började jag på den här bodyn till Hannes i djungeltyg från JNY Design. Jag tycker att det här tyget är så fint men tyvärr hade jag så lite så att det inte räckte riktigt på längden, det löste jag genom att sy på en bit svart tyg längst ner på bakstycket. Bodyn är kantad med svart interlock från Mjuka Tyger som är sydd med 2,5 mm tvillingnål, när jag skulle köpa den nålen ville han i sy affären knappt sälja den till mig för han sa att det inte blir bra när man syr med så tät tvillingnål men det var inga som helst problem.

Som vanligt ska det ju bli någon liten miss när jag syr, det är väl så när man är nybörjare ;-). Den här gången var det att jag sydde kuvertöppningen åt fel håll, typiskt nog upptäckte jag det inte före sidsömmarna också var sydda. Men det gick ganska smidigt att bara sprätta upp precis där fram- och bakstyckte går omlott.

Jag hade ju tänkt att Hannes skulle kunna ha den här body direkt nu eftersom han har dåligt med kortärmade bodysar och det börjar ju bli riktigt varmt nu, men även om det är i storlek 68 som borde passa så är den alldeles för stor. Tur att sommaren är lång så jag hoppas att han växer i den snart. Mönster kommer från Ottober 2010/3.


1 kommentar:

  1. Jag är imponerad! Den ser jättebra ut... och sedan är det ju som man säger.. Allt klär en skönhet :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...