16 januari 2011

Muddjeans till födelsedagsbarnet

Idag har vi en 1 åring här i huset, lilla killen Hannes har redan blivit 1 år. Självkart måste han ju få någon hemsytt i present, tanken var att det både skulle bli tröja och byxor men det är inte så lätt att hinna med att sy nu när man jobbar så det blev bara byxor.

Det här är min "muddjeanspremiär" och det kommer absolut inte bli det sista, det var så kul och ganska enkelt att sy dem. Dessutom har man ju massor av gamla jeans att sy av även om just det här är sydda av nytt tyg.

Mönstret kommer från Ottobre 4/2010 men jag har inte tagit med alla detaljer som var på mönstret, jag har gjort dem något smalare också har jag lagt till stjärnan på rumpan. Det är samma mönster som på de här manchesterbyxorna, jag har använt samma mått förutom på längden där jag lade till 4 cm. Tyget har jag köpt på Stoff & Stil.

6 kommentarer:

 1. Brallorna är så fina/tuffa! Vad duktig du är på att sy!

  SvaraRadera
 2. Jättesnygga! Snart har jag tänkt ha jeanspremiär också. Sen gillar jag stjärnan också.

  SvaraRadera
 3. Urtjusiga!! Applikationen gjorde dem extra fräcka.

  SvaraRadera
 4. så snygga!!
  gu va kul att kunna sy sina egna jeans:)
  svårt??

  **erika

  SvaraRadera
 5. Jättefina. Jag lade till sömsmån på mina byxor då jag sydde mina i en ganska tunn jeans trikå. Det blev ett fint pös men kan tänka mig att de blir lite för breda i ett "vanligt" jeans tyg. Snyggt med stjärnan, gillar detaljer.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...