1 februari 2011

3 åring som syr egna kläder

Tänk att en 3 åring kan sy sina egna kläder, faktiskt har Evelin varit med och sytt större delen av den här tröjan. Hon satt i mitt knä nästan hela tiden som jag sydde, hon hade lite svårt att hålla händerna i styr men det gick bra. Den här tröjan har blivit en riktigt favorit och vilken 3-årig tjej skulle inte tycka om de här härliga feerna. Vi sydde den för några veckor sedan och den har blivit väl använd sedan dess, Evelin skulle prova den innan jag lade upp armarna och då höll jag på att inte få den av henne igen.

Mönstret är det vanliga jag brukar sy tröjor till Evelin av från Ottobre 3/2010 som är kortärmad. Nu har jag gått upp till storlek 110 för hon har växt så mycket i vinter, jag har förlängt den något och sytt på mudd ner till istället för att fålla. Det cerisa på armarna är smalare så därför blir det puff på armarna.

Feetyget har jag köpt från Znok Design men det är tyvärr slut nu, det är ritat av Johanna Ahlard. Det cerisa tyget kommer från Stoff & Stil.10 kommentarer:

 1. Den var verkligen superduperfin. Jag har inte synat numret så noga men är mönstret på denna tröja kortärmad och så har du lagt till idén med de långa ärmarna själv eller? Jättebra idé. Blir genast sugen på att sy något liknande.

  SvaraRadera
 2. Jättefin, jag gillar de smala ärmarna med puff upptill! Känner igen det där med att ha någon i knäet när man syr :)

  SvaraRadera
 3. Häftigt med puffen upptill!

  SvaraRadera
 4. Jag har också min minsting i knäet och allra helst sitter hon där när hon är nyvaken efter middags-slummern! Superfin modell och söt unge!

  SvaraRadera
 5. Åh vilken fin tröja och tjej! Jag är imponerad! Vet inte om jag är mest imponerad av att hon har sytt, eller att du lyckades ha henne i knät samtidigt som du sydde... :)

  SvaraRadera
 6. Tack alla!

  Tesslan: Japp, mönstret är kortärmat.

  Karinottilia: Det är inte så svårt att sy med henne i knät bara hon håller still huvudet och inte har handen framför nålen/kniven.

  SvaraRadera
 7. förstår att den fina tröjan är favorit, den skulle vara ett säkert kort hos min 4-åring med :-)

  SvaraRadera
 8. Såg förresten att Ottobre säljer fe-tyget (dock dyrare än det var hos Znok om jag inte missminner mig):
  http://ottobreshop.blogspot.com/2011/01/renew-your-kids-warderobe-by.html

  SvaraRadera
 9. Så underbart fin tröja! Finns det nån möjlighet att beställa en sån? :)

  SvaraRadera
 10. Tack!
  Visst går det bra att beställa en sån, maila gärna mig på marina@wesstrom.se

  //Marina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...