6 februari 2011

Nyhet - Matlådsväska

För ganska länge sedan fick jag ett tips om att jag kunde sy en matlådsväska, som vanligt tog det lång tid innan jag testade. Nu när jag är fullt igång och jobbar behövde jag ju en sådan väska själv så i förra veckan blev det av. Då undrar ni säkert vad en matlådsväska är för något, jo det är en vanlig väska men med extra stor botten så att matlådan får plats att stå plant.

På jobbet har min väska varit väldigt uppskattad och med tanke på att jag värmde chefens matlåda av misstag (vi hade likadan låda) nu i veckan så kom förslaget om att man skulle ju kunna ha kvar matlådan i väskan i kylen. Det kan ju vara bra för mig att veta vilka lådor jag ska välja om jag ska fortsätta fjäska för chefen, dessutom har jag ju 3 chefter till att fjäska för ;-).

Igår blev det lite nya tyginköp, så nu ligger det fyra nya tyger under fliken vävda tyger. Det är bara att konstatera, man kan aldrig få för mycket tyg :-).


3 kommentarer:

 1. Hej! Tänkte bara fråga om du kan ta me visitkort eller nått som jag kan sätta upp på öppna förskolan. Finns några som frågat om mössorna som Gustav och Ida har.
  kram

  SvaraRadera
 2. Klart jag gör det! Det vore ju jättekul om du kan sätta upp dem där.
  Vi ses till helgen
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Fiffigt! Och grattis till att du kommit till skott. Har själv gått och tänkt att jag borde sy en väska för matlådorna, men det har liksom inte blivit av...men det är väl tanken som räknas eller hur var det nu igen?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...