15 mars 2011

Ny vagn = ny sittdyna

Jag är något av en vagnoman, så strax före jul införskaffades 7:e vagnen på drygt 3 år. Jag har suktat efter en sådan här Baby travel enklejogger länga men det har inte blivit någon sådan tidigare. Vi har sedan innan en dubbeljogger som jag har varit väldigt nöjd med, den är föresten till salu om någon är intresserad. Bild på den finns här, det ingår även liggdel och två regnskydd till den (sittdynorna följer också med).

Givetvis måste ju en ny vagn pimpas med en sittdyna, det här gången föll tygvalet på Gunilla Axéns blåmoln. Det här modellen på sittdyna är något annorlunda mot de andra jag har sytt eftersom det är ganska stor skillnad på måtten på de olika delarna är den typ timglasformad.

Tyvärr syr jag inte sittdynor på beställning, jag har fått frågor om det några gånger men eftersom jag inte är helt nöjd med fram för allt kantbanden vill jag inte sy på beställning. Jag trodde att det skulle gå bättre den här gången eftersom jag hade fått tipset att stryka på knatbandet, men icke då jag fick det inte att bli bra på baksidan ändå.
7 kommentarer:

 1. Ja, jag tycker sittdynan är väldans fin! :-)

  SvaraRadera
 2. Jättefin! Är det svårt med kantbanden för att det blir många tyglager? Ja, jag tycker den ser helt perfekt ut!

  SvaraRadera
 3. Kul med ny vagn och ännu kuligare med fin sittdyna med blå himmel och vita moln :)

  SvaraRadera
 4. Verkligen superfin sittdyna! Jag förstår att du inte vill sälja om du inte är helnöjd, det är ju ändå skillnad när man gör till andra. Hur som helst tycker jag du är duktig!! Vore kul att göra en sån nu till våren, har själv en liknande (Urban Jungle).

  Använder du färdiga bomullskantband eller klipper du egna? Jag kan ju tänka mig att de vanliga smala är svåra att få snygga.

  SvaraRadera
 5. Tack alla!
  Den ser ju bra ut på framsidan och det är ju det som är huvudsaken. Jag använder färdiga bomullskantband men inte vanliga smala utan lite bredare. Jag tycker att jag är jättenogrann men ändå missar jag att få med den på baksidan runt hela.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...