15 november 2010

Mer sköna ubåtar

Här kommer det mer sköna ubåtar, det här är storasysters tröja som är orange med cerisa ubåtar. Sa jag föresten att jag gillar syskonmatchningar :-), det är så kul när samma tygmönster finns i olika färgsättningar. Det känns nästan som att barnen bara har hemsytt nu för tiden men dom har allt några köpta kläder också även.

Den här tröjan är min sjätte varianten av ett mönster i Ottobre 3/2010, just den här varianten har jag förlängt med den vita delen av ärmarna eftersom mönstret är kortärmat. Ubåtstyget kommer från Znok design, det vita tyget och mudden kommer från MG-tyger.6 kommentarer:

 1. Ja, det är verkligen urkul med syskonmatchningar! Jag har alltid varit emot det men har verkligen ändrat mig. Fint med vitt till u-båtarna, blir så fräscht.

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt, Marina! Och jag vet vad du menar med syskonmatchingar - jag har ju pippi på att matcha allt till Ruth, Aska och Sirius. ;)

  SvaraRadera
 3. Jättefint med de vita ärmarna! Ubåtstyget är riktigt härligt!

  SvaraRadera
 4. Snygg tröja! Ser ut att sitta jättefint på din tjej!
  Syskonmatchningar är härligt!!

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt tyg! Har du något kvar? En god vän till mig jobbar på kockums (de gör ubåtar) och han har en liten tjej 9 månader. Finns det går det beställa en liten mössa eller dregelhakklapp eller något?

  /Sanna

  SvaraRadera
 6. Sanna: Ja, har kvar tyg i båda färgerna, så det är bara att beställa ;-).

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...