30 december 2010

Tack för i år!

Så här på årets nästsista dag är det dags att summera året som har gått och samtidigt vill jag säga tack till alla runt mig detta mitt första syår. Med alla menar jag alla andra sybloggare som har inspirerat mig, alla "sytrådare" för tips och trix, alla tygförsäljare med underbara tyger, alla som vågat beställa av mig, alla som gett positiva kommentarer här och på andra sätt, alla bloggbesökare och min underbara familj som har stått ut med allt mitt syende.

Tänk att för drygt 1 år sedan hade jag inte ens en symaskin och hade knappt rört en sedan jag var i tonåren. Men hade det inte varit för min overlock hade det inte blivit så bra, den är verkligen helt underbar. Utan den hade jag lagt mitt syende på hyllan för länge sedan.

Vad jag har sytt under året ryms ju inte riktigt i det här inlägget, men det är ju bara att bläddra i bloggen och titta på alla alster. Det känns lite som att en dröm har blivit verklighet eftersom jag hade trånat i massa sybloggar innan jag väl började sy själv. Inte hade jag kunnat tro att jag skulle kunna sy en body som verkade så avancerat att göra.

Lite framåtblick måste man ju ha också ha, tyvärr blir det nog inte lika mycket sytt nästa år eftersom min föräldraledighet är slut nu. På måndag väntar heltidsjobb och med tanke på hur trött jag har varit efter jobbet nu när jag bara har jobbat en dag i veckan kommer det nog ta ett tag i att komma in i det igen. Men jag har nytt pågång, en nyhet kommer i bloggen inom kort och jag har beställt några nya tyger. Dessutom beställde jag nya namnband idag, så nu kan nästa syår komma :-).

Gott Nytt År ALLA!

2 kommentarer:

  1. Gott Nytt År till dig också! Visst är det kul när man känner att man klarat någonting man trodde var omöjligt :-)Har själv också bara sytt i ett år och är nu hela två maskiner rikare.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...