18 december 2012

Prematurmössor till Uppsala

Det är mycket mössor till Uppsala nu, dessa ska till neanotalavdelningen där främst förtidigt födda barn hamnar. De ska lämnas över nu i veckan och det är en grupp sytokar i Uppsala med LuNA ViTO i spetsen som har startat den. Den är även kläder som ska samlas in men jag hade tyvärr inte mönster på prematurkläder (och dåligt med tid).

Det här är de absolut minsta mössorna jag har sytt och jag hoppas dom glädjer föräldrarna som måste fira jul på sjukhuset med sina små barn.

3 kommentarer:

  1. Bra gjort! För två år sedan fick vi vårt andra barnbarn ca 5 veckor tidigare än beräknat. (neonatalen i Gävle) Det blir så omvälvande för föräldrarna. Vet hur viktigt det är att få klä sina småttingar i "privata" kläder och i rätt storlekar!! Allt är så uppochnedvänt ändå för dem! Ni gör ett kanonjobb!

    SvaraRadera
  2. Hej! Söta små mössor. Min dotter är prematur och vägde bara lite mer än ett mjölkpaket och då fanns det inte mycket prematurkläder. Hittade en body i storlek 44 som var alldeles för stor. Som prematurmamma uppskattas nog detta mycket. Det är som sagt en omvälvande tid. Ha det gott /Jeanette

    SvaraRadera
  3. vilka fina saker du syr :) nu har jag tittat runt här jätte länge och det var roligt.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...