17 december 2011

En hyllning!

Jag har länge tänkt att göra en hyllning till alla de fina tjejerna som gör det möjligt för mig att köpa så många fina tyger. Det är tack vare ert enorma jobb med att få fram ett bra utbud på tyger och tillbehör som gjorde att jag fick upp ögonen för att sy. Jag är så grymt tacksam över att ni kämpande småföretagande tjejer sliter dag och natt för att hitta rätt tyger att sälja till oss andra sytokiga. Med rätt tyg menar jag inte bara rätt mönster på utan även rätt kvalitet, det är en enorm kvalitetsskillnad mellan olika tyger. Givetvis får man inte glömma dom duktiga illustratörerna så som ritar så många fina tyger.

Jag är grymt stolt över att vara er kund:
LiandLo
Lilofant Design
Sydilla
Gekko
Kameleont Design
JNY Design
Znok Design
Strömming Design
Karinottilia
Darling Dearest
Johanna Ahlard
Linda Kling
Malin Ramberg
Hanna Engkvist

Nu hoppas jag inte att jag har glömt någon.

Tyvärr finns det en tråkig anledning till att detta inlägg kommer just nu, det finns nämligen dom som tycker att tygerna som några av de här tjejerna trycker upp och designar är så fina att dom inte kan låta bli att trycka upp samma tyger. Det är stora företag som har väldigt dåligt med egen fantasi, jag menar hur svårt kan det vara att hitta någon duktig designer som kan rita fina mönster. Det kanske inte jag ska uttala mig om eftersom jag inte ens kan rita ett hjärta så att det blir fint men jag vet vart dom duktiga illustratörerna finns.

Nu kanske någon som tittar in bland mina tygsidor säger att "men du har ju köpt plagiat själv" och japp det har jag, jag har köpt "fuskmolnen". Det enda försvar jag har till det är att jag köpte det i vävttyg och det finns inte hos JNY Design och om jag har förstått det hela rätt så har det varit någon process om just det tyger och det får lov att fortsätta säljas.

7 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...